Jak se dostat do médií a mnohem víc

Včera bylo na tradičním networkingovém obědě opravdu nabito. Spolu se třiceti dalšími členkami a sympatizantkami Business & Professional Women jsme měly příležitost potkat se s naprosto výjimečnou hostkou, skvělou Terezou Zavadilovou. Tereza se celý svůj profesní život věnuje médiím, konkrétně ekonomickému a byznysovému zpravodajství.

Posledních 11 let pracuje v Deníku E15 a z toho zhruba polovinu této doby má jako šéfredaktorka celou redakci na povel. Povídaly jsme si na téma jak se dostat do médií, jak se stát citovanou odbornicí, co novináře zajímá. Dozvěděly jsme se, co dělat, abychom upoutaly mediální pozornost a spoustu praktických tipů a rad, jak si vytvářet s novináři a médii osobní vztah, jak si budovat značku odborníka, který aktivně komentuje aktuální události a kterého novináři milují, jak si najít to své médium a připravit pro novináře zajímavý obsah. Dvě hodiny povídání v sympatické atmosféře podniku Meat Beer v Praze uběhly jako voda, klidně bychom vydržely diskutovat nejméně další dvě. Ale těšit nás může, že setkání s Terezou nebylo určitě poslední, už teď plánujeme nějaký společný workshop, abychom se dozvěděly, jak se těm médiím dostat pod kůži :-).

Mimo jiné víte, že oblíbené networkingové obědy v příjemném prostředí pořádáme každý měsíc již řadu let? Vybereme vždy atraktivní téma k diskuzi, pozveme zajímavou osobnost a efektivně networkujeme - vzájemně se seznámíne, vyměníme kontakty. Také si vždy samozřejmě řekneme, co je v organizaci nového a co plánujeme. Od roku 2010 jsme uspořádaly už více než 100 networkingových obědů a vzájemně propojily 2325 žen profesionálek. 

Na další oběd se těšíme 18. července, kdy se potkáme s Evou Ferrarovou. Budeme se bavit na téma antropologie jídla, proč jíme to, co jíme a nejíme to, co nejíme, co jsme jedli v minulosti a jak naše stravování ovlivnila globalizace. Zájemkyně se mohou přihlásit zde: https://bpwcr.cz/18-4-2019-networkingovy-obed-s-evou-ferrarovou/